sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Pieni sininen se vaan jaksaa yllättää iloisesti kerta toisensa jälkeen. Muhoksen ryhmänäyttelyssä yhdistetyssä 1/10 -ryhmässä sijoitus hienosti RYP2! Mukana henkisenä tukena neidillä oli Metka, joka sekin omassa rodussaan nappasi jälleen SERTin ollen VSP.
Jännityksellä ollaan odoteltu miten Pinja tänä vuonna juoksunsa ajoittaa, ja kyllä se näyttää greyllä kiero olevan melkein päivälleen vuosi. Ajoitus oli jälleen kerran mahdollisimman surkea ja jos koira on yhtä vetelä kuin viime kesänäkin, niin suurempia odotuksia ei parane heinäkuun näytelmille asettaa... Hieman ihmetytti että Motti ei tulevasta juoksusta meille mitään ilmoittanut, yleensä herran tutka on alkanut piipata jo viikkokausia ennen kuin mitään on ulkoisesti ollut havaittavissa.

Meillä on ollut hoidossa tämän viikon ajan pohjanpystykorvamummeli, Nasu. Kertakaikkisen hurmaava otus, hieman nihkeillen joudun hänet luovuttamaan omaan kotiinsa huomenna. Lauma on tullut keskenään ihan mukavasti toimeen, ja lenkillä koko porukka on voinut kulkea vapaana. Alkuun hieman mietitytti pitäisikö pystykorva pitää tiukasti narussa, mutta hyvin nopeasti kävi ilmi että muorilla on korvat paljon paremmin kuulolla kuin omillani, joten sinne vaan muitten sekaan kirmaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti