sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Voi llllluoja miten voi pieni eläin olla Syöppö. Kaverin päivittäin imuroima ruokamäärä on helposti puolet omasta painostaan. Ja vielä tämänkin jälkeen raivoaa jos/kun kuppi jossain vaiheessa tyhjenee. Kun ei voi ihminen koko ajan olla täyttämässä ruokakuppia. Niin joo, en puhu nyt Väinöstä, vaikka silläkin tuo ruokahalu on kyltymätön (ikinälkä). Meillä on asunut jonkin aikaa siilinpenikka ja tyyppi pitäisi saada vielä jonkin verran pulskistumaan että horrostaminen onnistuisi. Noh, vielä on tavoitepainoon parisataa grammaa matkaa, mutta lähtöpaino sentään on jo tuplattu.
Väinölläkin (kun nyt kerran lihomisesta puhutaan) on paino ollut pikkuisen nousujohteista: tällä hetkellä 43kg. En tajua kyllä Väinönkään kohdalla mihin nuo kilot siinä piiloutuu, ei nimittäin tuo herran rasvaprosentti ole edelleenkään kovin kummoinen.

Koirilla alkoi pienen tauon jälkeen taas lihashuollot. Näyttää koko porukka olleen hieronnan tarpeessa, Sella varsinkin jo nilkutti kun oli lavan lihaksisto niin tukossa. Ennätin jo kauhistella että onkohan muorin ontumiselle enää mitään tehtävissä, mutta niin vain askellus parani huikeasti kun hieronta oli ohi.
Pinjalla myös oli yläselkä kireällä, mutta malttoi tällä kertaa pötkötellä hoitopöydällä, eikä huomautellut hierojalle että nyt olisi pare lopettaa se koiran kiusaaminen...
Väinöllä oli nyt kolmas hierontakerta, ja ensimmäisen kerran saatiin palautetta että alkaa lihaksisto tuntua normaalilta. Väinön kanssa ollaan käyty harjoittelun vuoksi myös parissa mätsärissä. Ensimmäinen yritys oli omalta osalta hienoista hampaitten kiristelyä, ja Väinö taas oli aivan pihalla. Ihan kaikesta. Tämän kun tajusin, niin älysin pistää koko touhun leikiksi koiran kanssa. Kun ei se reppana vaan tajunnut mitä tässä nyt on tarkoitus tehdä. Mutta nopea se on oppimaan, seuraavalla kerralla meni jo huomattavasti paremmin ja malttoi hetkittäin jopa olla paikallaankin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti