torstai 6. kesäkuuta 2013

Pinjalla onkin nyt vallan tapahtumarikas viikko takana. Ensimmäiset sulkeiset näyttelyharjoitusten merkeissä on takana, samoin käytiin eläinlääkärillä rokotettavana, ja kävi myös ilmi etteivät Pinja ja Sella olekaan maailman ainoat koirat. \o/
Järkytys oli melkoinen kun pihaan hurautti autolastillinen muita koiria ja lisäksi ihan outoja ihmisiä. Pelottavin kaikista oli Sellan vanha tuttu, Philip, maailman vaarallisin terroristi. No ainakin Pinjan mielestä. Philip ei pentua edes tainnut huomata, koska joutui tennispallon tms. lumoihin heti autosta vapauduttuaan... Mutta kyllä pienen greyhoundin penikan päänsisäistä maailmaa koeteltiin..!
Seuraavana päivänä suurin jännittäminen alkoi onneksi olla takana päin, vaikka rannalla juostessa pitikin kiljaista kaiken varalta jo ennen kuin kaverit mitään ennättivät tehdäkään.

Nyt käytiin ihan hetki sitten treffaamassa pienen kävelylenkin merkeissä naapurin koiria. Alku oli taas pelkää paniikkia, mutta vanha Ani-kultsu on onneksi vaan niin rento eläjä, ettei sitä edes tuommoinen säkissä kasvanut kakara voi pelätä kovin pitkään. Lopulta reipastuttiin jopa niin paljon että leikkiäkin olisi pitänyt, mutta se sirkus jääköön toiseen kertaan.
Sella jätettiin tältä reissulta suosiolla kotiin, likka kun osaa sekoittaa pakan kuin pakan melkoisen tehokkaasti. Nooh, otetaan Sella mukaan sitten kun nuo naapurin rekut alkavat olla Pinjalle tutumpia ja kestetään paremmin pientä painetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti