maanantai 6. huhtikuuta 2015

Laki ja Järjestys on saapunut taloon. Motti-karjis on hengaillut meillä nyt ehkä viikon(?) evakossa oman kotinsa pikku pahiksen juoksujen ajan ja meillä on alkanut oma porukka käyttäytyä. Uskomatonta. Pinja ei enää kiusaa Sellaa läheskään niin paljon kuin vielä joitain päiviä sitten, ja toisaalta Sella ei koko aikaa raivoa huligaanille. Taidan haluta meille oman uroskoiran hillitsemään akkojen tyhjänpäiväistä riitelyä, on tämä sen verran luksusta ollut.
Kissat olivat tapojensa mukaan alkuun hieman epäilevällä kannalla, mutta totesivat sitten että Motin olemassaolo on ihan jees. Kunhan siis köntti muistaa ketä se kumartaa (Aslania tietty, ja Leo pitää myös jättää rauhaan tai tulee käpälästä).

Olin tässä aiemmin talvella sitä mieltä että nyt jää Pinja näyttelyistä tauolle, mutta niinhän sitä vaan ollaan taas reissuun lähdössä. Lauantaina otetaan suunta etelää ja Viroa kohti. Saas ny sitten nähdä miten käy, ja kuinka tervepäisinä yksilöinä tullaan takaisin kotiin. Autosta nimittäin tulee kohtuullisen täyteen pakattu kahden ihmisen ja kolmen koiran voimin. Odotan jo innolla. ;)

Heilistä ei ole kuulunut mitään (mitä nyt pari kertaa on jo lehteen joutunut) joten tulkitsisin tämän niin että kaikki on kunnossa? Hevosurheilun mukaan neitokainen jatkaa vielä peruskuntoa porskutellen, ja Iisalmen Sanomissahan tuo oli päässyt/joutunut uuden eläinlääkärin viereen pojottamaan. Parin viikon päästä olisi tarkoitus käydä hevosta raapimassa, ikävähän tuota jo on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti