sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Viikko sitten tehtiin karjakoirien, yhden greyhoundin ja muutaman ihmisen voimine koiranäyttelyreissu Tallinnaan. Varovaisen toiveikkaina lähdettiin matkaan, ja pakko sanoa että olihan se kaiken matkalla sattuneen sähellyksen päätteeksi hienoa lähteä kotiin kahden Tallinnan Voittajan kanssa!
Karjakoirista pienempi on viimeaikoina ahkerasti treenaillut näyttelyä varten, mutta silti neitokainen pääsi yllättämään käytöksellään. Pikkumonsteri ei tehnyt kehässä yhtään ylimääräistä säätöä vaan pojotti hienosti koko arvostelun ajan paikallaan. Liikkeetkin meni niinkuin pitikin, mutta jostain syystä tämä nyt oli ainoa laumasta jolle ei titteliä herunut.
Motti nappasi kovan päänahan omassa sarjassaan ollen VSP kaikilla herkuilla. Nyt vaan se käyttötulos ja yksi CACIB niin se olisi vähän niinku siinä. ;)
Pinja pyörähti kehässä ensimmäisen kerran kasvattajansa esittämänä. Hienoinen työvoitto voisin sanoa, mutta kannatti! Hieman oli neidillä gasellimainen olemus alkuun ja silmät pyöreinä etsi minua kehän laidalta. Kun tulin näkyvämmälle paikalle niin rauhoittui koirakin hieman ja tuloksena oli melkoisen laadukkaassa seurassa ROP (ja ne kaikki lisukkeet).
Tästä lienee hyvä jatkaa sitten seuraaviin koitoksiin toukokuussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti